Instagram anunță noi moduri prin care creatorii de conținut pot câștiga bani

Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei Facebook, anunță că Instagram lucrează la un set de funcţii care să-i ajute pe creatorii de conținut să genereze mai mulți bani.

Potrivit cnbc.com., printre noutăți se numără o piaţă organizată de Instagram, unde se vor putea întâlni brandurile și creatorii de conținut potriviți. Aceste măsuri vin după schimbările făcute de Apple, care îngreunează colectarea datelor şi targetarea reclamelor pentru utilizatorii de iPhone şi iPad.

S-a anunțat și un creator shop

De asemenea, Mark Zuckerberg a anunțat “creator shop”, care le va permite creatorilor de conţinut să vândă produse direct din pagina proprie de profil. Zuckerberg a anunțat și “affiliate marketplace”, prin care creatorii vor putea câştiga un procent din produsele pe care le promovează.

Încă nu a fost menționată o dată la care vor fi implementate noile funcții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...