Interesant: Cum au INVESTIT Emiratele în sănătate

Publicat: 27 iul. 2020, 13:18, de Eliza Popa, în ECONOMIE , ? cititori
Interesant: Cum au INVESTIT Emiratele în sănătate

Emiratele Arabe Unite au continuat să atragă investiții noi în sectorul asistenței medicale în timpul pandemiei: din 3.397 de unități de sănătate autorizate, 45 au fost înființate în prima jumătate a anului 2020.

În ultimul deceniu, industria asistenței medicale a apărut ca unul dintre cele mai critice sectoare pentru diversificarea economică a Emiratelor Unite. Iar Dubai ca destinație pentru turiștii din domeniul sănătății globale continuă să-și consolideze călătoria către una dintre economiile de top din lume, potrivit Gulf News.

A implementat tehnologii

A implementat tehnologii

Potrivit Autorității pentru sănătate din Dubai (DHA), cu peste 4 milioane de teste PCR efectuate în Emiratele (dintre care 950.000 au fost făcute în Dubai), care au implicat 100 de campanii de teren și 9.000 de profesioniști în domeniul sănătății, țara a fost capabilă să mențină rata mortalității la mai puțin de 0.6% și rata de recuperare mai mare de 80%.

De la aeroporturi și ghișeele de imigrare la spitale și centre de wellness, Dubai a implementat, de asemenea, o serie de tehnologii pentru a asigura cea mai înaltă conformitate cu protocoalele Covid-19 și pentru a face spectrul larg de tratamente medicale și de sănătate în toate spitalele sale publice și private cel mai sigur posibil. Un program susținut de un cadru puternic de reglementare a sănătății, acreditări internaționale, colaborări cu mărci globale precum Mayo Clinic și Universitatea Johns Hopkins și investiții în cele mai noi tehnologii bazate pe AI, cum ar fi chirurgia robotică, inteligența artificială (AI), tratamentul suportat și imprimarea 3D în toate disciplinele.