Ioana și Ilie Năstase, iar în scandal! Ea spune că nu mai sunt împreună, el insistă că…

S-a pierdut numărul despărțirilor și împăcărilor bifate de Ioana și Ilie Năstase de când sunt împreună. S-au căsătorit civil în aprilie 2019, apoi au făcut nunta în vara lui 2020, iar acum ea spune că nu mai sunt împreună și locuiește la ea acasă. În acest timp, Ilie Năstase neagă problemele din căsnicia lor și insistă că se înțeleg perfect.

Ilie Năstase a trecut prin patru divorţuri, până să se se căsătorească cu Ioana Simion. Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt sunt fostele soţii ale lui Ilie. De-a lungul relației cu Ioana, cei doi s-au separat de mai multe ori. În octombrie 2021, ea a depus actele de divorț la Judecătoria Constanța, însă s-au împăcat și a renunțat la proces.

Ioana Simion a declarat în urmă cu câteva zile că ea și Ilie Năstase trăiesc mai mult separat. Recent, Ilie Năstase a avut prima reacție despre posibilul divorț de soția sa, negând informațiile.

„Îi cumpăr în fiecare zi flori soției mele, nu trebuie să aștept ziua de 8 martie să îi cumpăr trandafiri albi, așa cum îi plac ei. Cum să scârțâie căsătoria noastră? Cum să divorțăm? Am citit și eu prin presă asta. Nu este adevărat, noi ne înțelegem foarte bine, nici vorbă de separare, pentru că noi suntem bine’, a declarat Ilie Năstase pentru Click!.

De Ziua Femeii, Ioana Simion a declarat că nu a primit nicio floare de soțul ei, dar a primit atenția altui bărbat. Soția lui Ilie Năstase a mărturisit că a primit de la un prieten de familie un buchet de flori, cu 151 de trandafiri, dintre care unul era de culoare roșie.

„Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic, a declarat Ioana Simion zilele trecute.

Ioana și Ilie Năstase, relație cu năbădăi

În urmă cu câteva luni, Ilie Năstase anunța că soția lui, Ioana, a dispărut de acasă de o lună. Spunea că aceasta l-a părăsit, din nou, că nu îi mai răspunde la telefon și nu reușește să o găsească.

În primul rând, țin să va anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămâna… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu”, a scris ea pe Facebook.

De fapt, Ioana Năstase susține că Ilie a plecat de acasă, fără să anunțe. Soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioada de câteva zile, fără că acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.

Am așteptat că soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-ma spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim, a mai explicat aceasta.

Totodată, în presă s-a scris că Ioana Năstase ar fi plecat de acasă cu suma de 2 milioane de euro, bani care i-ar fi avut cuplul după ce ar fi vândut o casă.

Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competențe dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu, a încheiat Ioana Năstase.

Vara trecută, Ioana l-a acuzat pe Ilie Năstase că a bătut-o

Anul trecut, a fost nevoie și de intervenția Poliției, după ce Ioana Năstase a reclamat că Ilie Năstase a bătut-o. Nu a vrut să depună, însă, plângere.

„Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a relatat atunci Ioana Năstase.

Se pare că unul dintre foștii parteneri ai Ioanei l-a făcut pe Ilie să își iasă din minți. Milionarul Nick Rădoi consideră că el este responsabil pentru conflictul dintre cei doi soți, având în vedere că Ilie Năstase i-a tot transmis acestuia replici dure.

Înainte de a se căsători cu Ilie, Ioana Năstase a fost partenera lui Nick Rădoi timp de câteva luni. Între Ilie și Nick a izbucnit un adevărat scandal și totul ar fi pornit de la o poză de pe Facebook. Ioana Năstase a împărtășit cu urmăritorii săi o fotografie în care apare alături de o mașină Lamborghini, la care Nick Rădoi a decis să comenteze. Acesta i-a dat like fostei iubite și a scris mesajul: „numărul 1”. Ca replică, Ilie Năstase a comentat „fuck you”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...