VIDEO Iohannis a anunțat când va chema liderii partidelor pentru consultări la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi seară că așteaptă ca partidele să ajungă la o înțelegere pentru o majoritate parlamentară și abia după aceea le va chema la consultări. Cel mai probabil, luni, președintele va chema liderii partidelor parlamentare pentru consultări.

Voi aștepta cu consultările formale până când în discuțiile din partide se va cristaliza o majoritate. Abia atunci, când această majoritate va fi asumată voi convoca consultări”, a spus Klaus Iohannis.

„Din păcate, ultima propunere nu a întrunit un număr suficient de posibile voturi în Parlament, iar guvernul Ciucă nu s-a mai prezentat la vot. Între timp, partidele au reluat discuțiile. Este foarte clar că încercările de a forma guverne minoritare nu au dus la rezultate și nu pot să accept astfel de variante”, a mai declarant președintele Iohannis.

Președintele a mai vorbit de redeschiderea școlilor se va ține seama de nivelul de vaccinare al personalului. Vaccinarea este singura șansă pentru a depăși această pandemie. În vestul Europei avem o creștere a pandemiei și concluzia este una tristă: pandemia nu s-a încheiat, dar avem soluția. Se numește vaccinare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...