Iohannis, de acord cu stimulente pro-vaccinare „în zona rezonabilității”

Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, că ar fi de acord cu unele stimulente dacă ar impulsiona vaccinarea. A atras însă atenția că acestea trebuie să fie rezonabile, pentru că deja s-a cheltuit mult cu campania de imunizare.

Întrebat despre posibile stimulente pentru impulsionarea vaccinării, președintele Klaus Iohannis a spus că ar fi de acord, dar să rămână „în zona rezonabilității”.

Dacă Guvernul vrea să vină cu o campanie de tip premiu, loterie sau orice altceva își imaginează, dacă dă rezultate este bine. Dar trebuie să vedem la ce costuri, că deja vaccinul este gratuit, procedura de vaccinare este gratuită, centrele de vaccinare sunt gratuite. Undeva trebuia să zicem ok, să vedem ceva de încurajare, dar să rămână în zona rezonabilității”, a declarat Iohannis.

Președintele a precizat că aproximativ 90% din personalul medical este vaccinat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...