Iohannis, mesaj video de Anul Nou: Ca națiune, trebuie să ieșim mai puternici și mai uniți din această criză (VIDEO)

Președintele Klaus Iohannis a transmis în mesajul cu ocazia trecerii în noul an că „2021 a fost un an dureros pentru țara noastră, prea mulți români pierzând lupta cu virusul”. El totodată transmite că „noi, ca națiune, trebuie să ieșim mai puternici și mai uniți din această criză sanitară teribilă”.

„Dragi români,
Lăsăm în urmă un an cu multe încercări, cu suișuri și coborâșuri, cu speranță și deznădejde.

2021 a fost un an dureros pentru țara noastră, prea mulți români pierzând lupta cu virusul în valurile succesive ale pandemiei. În aceste momente, vă îndemn să ne îndreptăm gândurile și către familiile îndurerate de dispariția cuiva drag.

Îmi exprim întreaga recunoștință față de medicii, asistenții medicali, paramedicii, ambulanțierii, farmaciștii, voluntarii și toți cei care s-au aflat și continuă să se afle în prima linie a luptei împotriva pandemiei. Ei fac tot ce le stă în putință, ignorând riscurile și trecând peste epuizare, să salveze vieți și să aline suferința celor bolnavi.

Dragi români,

Vă mulțumesc pentru sacrificiile făcute, pentru responsabilitatea și simțul civic deosebit de care ați dat dovadă și în acest an dificil. Tot ce am învățat despre noi înșine pe parcursul pandemiei ar trebui să ne inspire și să ne ajute să depășim mai ușor orice încercări viitoare. Noi, ca națiune, trebuie să ieșim mai puternici și mai uniți din această criză sanitară teribilă.

2022 ne bate la ușă: să îi deschidem, așadar, cu speranță, cu inima deschisă și cu încrederea că toate eforturile noastre vor însemna bucuria de a ne regăsi, cu adevărat, în normalitate.

La mulți ani, oriunde vă aflați! Vă doresc un An Nou fericit, cu sănătate și împliniri!”, a transmis Klaus Iohannis în mesajul cu ocazia Anului Nou.

1 COMENTARIU

  1. Desertaciunea vorbelor. Personajul Iohannis nu este decat un „sobolan troian” Klaus Iohannis a intors armele impotriva celor care l-au sustinut, oferind PSD ceva mult mai valoros decat orice amnistie. Klaus Iohannis a reusit sa intre in istorie, dar nu ca lider reformator, ci in randul marilor tradatori, criminali ai tarii. Rar gasesti in istoria Romaniei un personaj care sa-si fi tradat atat de cinic sustinatorii si principiile pe care le-a promovat prin discursul sau. 6,5 milioane de romani si-au pus sperantele in el. Am rezistat in acesti ani cum am putut: la locul de munca, in comisiile lui Iordache, in strada, protestand cu mic cu mare luni in sir, luand gaze si bastoane de la jandarmi, transmitand semnale de alarma forurilor internationale. Cei mai multi am trecut peste lipsa lui de consistenta, specifica politicianului-planta, consolandu-ne cu ideea ca macar tine linia corecta, antipesedista, reformatoare, projustitie.

    https://www.youtube.com/watch?v=eJ15nCSuEYM&t=4s prin asta a omorat speranta a milioane de romani care isi doreau o tara mai curata, cu politicieni corecti, care nu-si mai bat joc de viitorul copiilor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole