Ion Iliescu a ajuns de urgență la spital! Care este starea fostului președinte

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, în vârstă de 93 de ani, a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare medicală care a stârnit îngrijorare. Potrivit informațiilor primite, fostul președinte a ajuns la spital în urma unei agravări a problemelor sale de sănătate.

Ion Iliescu a fost însoțit în permanență de soția sa, Nina, în timpul internării. La începutul acestui an, au apărut rapoarte despre starea de sănătate precară a fostului președinte și despre faptul că acesta nu se mai poate deplasa decât cu ajutorul unui cadru de sprijin. Din acest motiv, Iliescu nu a fost prezent la audierile în Dosarul Revoluției.

Cu toate acestea, potrivit surselor apropiate fostului președinte, Ion Iliescu a fost externat și se simte relativ bine, ținând cont de vârsta sa înaintată. Medicii de la Spitalul Elias au stabilit, în urma analizelor, că Iliescu nu necesită internare la acest moment.

Este important de menționat că Ion Iliescu este inculpat în Dosarul Revoluției, iar rechizitoriul acestui dosar conține fragmente din declarațiile sale date în fața comisiei senatoriale ”Decembrie 1989”. Acest dosar a stârnit un interes considerabil în ultimii ani, deoarece vizează evenimentele din decembrie 1989 și rolul jucat de Iliescu în acea perioadă tumultuoasă.

Împlinind venerabila vârstă de 93 de ani, în luna martie a acestui an, Ion Iliescu rămâne o figură importantă în istoria modernă a României, iar starea sa de sănătate este urmărită cu atenție de public și de mediul politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole