Ion Lăceanu, artistul care a dat mâna cu J.F.Kennedy: „Mi-a plăcut de el, avea carismă, era foarte…”

Ion Lăceanu a avut o carieră fabuloasă, iar acum trăiește din amintiri și duce dorul scenei. Artistul a povestit despre întâlnirea cu J.F.Kennedy și soția sa, Jacqueline Kennedy, în 1963.

Cu câteva luni înainte ca președintele SUA să fie asasinat, Ion Lăceanu a susținut un recital la Ambasada SUA și ulterior a fost felicitat de Kennedy, care i-a trimis un coș cu flori și i-a strâns mâna, în semn de apreciere.

Am cântat la ambasada României în America, în 1963, cu o jumătate de an înainte ca John F. Kennedy să fie împușcat. Cântam cu mai mulți colegi la Ambasada României din America, pentru corpul diplomatic, erau prezenți J.F.Kennedy și soția lui, Jacqueline Kennedy. Erau atât de eleganți, de joviali.

Mi-a plăcut de el, avea carismă, era foarte elegant și un mare iubitor de muzică. Ne-a ascultat, a aplaudat, iar, la sfârșit, el și soția lui ne-au trimis un coș cu flori pe scenă, apoi au dat mâna cu noi.

Pe atunci, soția mea era însărcinată, așa că pe fiul meu îl cheamă și Robert, ca pe fratele lui J.F.Kennedy. Nu i-am pus John, pentru că așa mi se zice mie„, a dezvăluit Ion Lăceanu pentru impact.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...