Lucruri simple, dar eficiente: Vladimir Putin despre ce trebuie să facem pentru un stil de viață sănătos!

Vladimir Putin a ținut un discurs surprinzător la o întâlnire prin videoconferință cu guvernatorul interimar al regiunii Vladimir, Alexander Avdeev. Liderul de la Kremlin a precizat că promovarea unui stil de viață sănătos este foarte importantă.

Putin a ținut să își spună părerea despre alcool la o întâlnire prin videoconferință cu guvernatorul interimar al regiunii Vladimir, Alexander Avdeev. În lupta împotriva alcoolismului, „nu poți interzice nimic”, trebuie să promovăm un stil de viață sănătos, a declarat președintele rus. El a mai spus că „oamenii beau și vor continua să bea”, potrivit agenției TASS și oopstop.com.

Nu este atât de simplu

Aici (în lupta împotriva alcoolismului) nu poți interzice nimic, nu te poți angaja în creșterea excesivă a prețurilor, a accizelor și așa mai departe”, a declarat Putin.

Putin consideră că trebuie găsite „lucruri simple, dar foarte eficiente” pentru a îi face pe oameni să bea mai puțin. „Mai trebuie să extindem propaganda unui stil de viață sănătos. Este necesar să facem acest lucru pur și simplu, să să nu credem că acesta este un lucru secundar: oamenii beau și vor continua să bea”, a explicat președintele. „Nu, totul nu este atât de simplu, trebuie doar să o faci. Dintre toate măsurile – nu voi spune nimic nou, nimic neobișnuit, dar cu toate acestea – promovarea unui stil de viață sănătos este de mare importanță”, a subliniat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...