Israelienii de la Hagag au demarat reconversia H Tudor Arghezi 21 în proiect de birouri. Investiția va ajunge la 4 mil. euro

Dezvoltatorul imobiliar israelian Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcție pentru modernizarea proprietății pe care o deține pe strada Tudor Arghezi, în zona Universitate. H Tudor Arghezi 21 este cel de al doilea proiect dedicat segmentului de spații de birouri pe care compania îl dezvoltă pe piața locală, iar investiția în reconversia clădirii se ridică la peste 4 milioane de euro. Proiectul înregistrează deja un grad de ocupare de 100%.

Imobilul datează din anul 1966, este localizat în centrul capitalei chiar la kilometru 0 și dispune de o suprafață totală construită de 6.975 de metri pătrați și peste 4.580 de metri pătrați suprafață totală închiriabilă, 10 de locuri de parcare, expunere și vizibilitate excepțională și un regim de înălțime de S+D+P+6E+7R. Procesul de reconversie presupune consolidarea, recompartimentarea și refuncționalizarea clădirii, dar și refacerea împrejmuirilor construcției existente. Fațada edificiului va fi modificată în întregime și va căpăta un aspect modern, elegant, în linie cu influențele arhitectonice ale zonei.

„Continuăm investițiile în segmentul de nișă al reconversiei clădilor vechi și avem încredere că proiectele noastre vor readuce zona centrală a Bucureștiului în atenția investitorilor, precum și în vizorul companiilor elitiste interesate de relocare. Odată finalizat, H Tudor Arghezi 21 va deținte toate atributele necesare pentru a crea o fuziune arhitecturală perfectă între clădirile de patrimoniu existente în perimetrul său și dezvoltările moderne; este un proiect ambițios, iar amplasamentul privilegiat ne va permite să creăm în jurul său un mediu urban vibrant și să repoziționăm zona de centru a orașului în topul locațiilor dezirabile atunci când discutăm despre spații de birouri”, a precizat Yitzhak Hagag, Chairman & Board Controller Hagag Group.

Odată finalizat, H Tudor Arghezi 21 va dispune de toate facilitățile unei clădiri de birouri de clasă A – finisaje premium, sisteme de ventilație cu admisie de aer proaspăt și sisteme HVAC eficiente energetic, chicinete, lifturi moderne, multiple căi de acces în clădire, dar și de beneficiile care derivă din amplasamentul ultra-central:  acces rapid la centrul istoric, hoteluri de 4 și 5 stele, instituții publice și culturale, restaurante fine dining, cafenele și multiple mijloace de transport public.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole