Israelienii sunt furioși pe răspunsul „inept” al GUVERNULUI

Mii de israelieni au protestat sâmbătă în Tel Aviv, furioşi pe ceea ce au considerat a fi răspunsul „inept” al guvernului la loviturile economice generate de epidemia de coronavirus.

În conformitate cu restricţiile privind adunările publice, poliţia israeliană a limitat numărul participanţilor la protestele din Piaţa Rabin din Tel Aviv, potrivit Reuters.  „Am 40 de muncitori care nu au venituri, nu au bani. Guvernul trebuie să pompeze bani până când revenim la normal. Nu am mai avut activitate de la mijlocul lunii martie – plus aprilie, mai, iunie, iulie – iar august se pare că va fi o catastrofă”, a declarat Michal Gaist-Casif, vicepreşedinte al unei companii israliene.

Presa israeliană a relatat că la proteste au participat mii de persoane, dar nu a fost dată publicităţii niciun fel de cifră oficială privind numărul protestatarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...