„It’s Not Unusual”: Ce nu știați despre Tom Jones (VIDEO)

Sir Thomas Jones Woodward, cunoscut sub numele Tom Jones, s-a născut la 7 iunie 1940, în Pontypridd, Țara Galilor. În martie 1957, Tom Jones s-a căsătorit cu prietena sa din liceu, Melinda Trenchard, iar când cei doi aveau doar 17 ani vine pe lume singurul lor copil, Mark Woodward.

În 1963, Tom Jones devine vocalist în trupa Tommy Scott and the Senators, cu care cântă o perioadă la Young Men Club Association din localitatea Cwmtillery din Marea Britanie, potrivit bestmusic.ro.

A înregistrat în 1964 single-ul Chills and Fever”, iar următorul, ”It’s Not Unusual”, lansat în anul 1965 și scris împreună cu Les Reed, a devenit un hit internațional și a ajuns în Top Ten în Statele Unite și pe primul loc în topurile din Marea Britanie.

Cămășile pe jumătate descheiate și pantalonii strâmți au devenit marcă personală

În 1969, Tom Jones a susținut pentru prima dată un spectacol în Las Vegas, la Flamingo Hotel. Spectacolele susținute în Las Vegas și stilul său vestimentar, cămășile pe jumătate descheiate și pantalonii strâmți au devenit marca personală a lui Tom Jones.

În acelaşi an, a devenit gazda propriului show de televiziune, “This is Tom Jones”, care a fost difuzat până în 1971. În anii ’70, a lansat alte piese de succes, precum: ”Daughter Of Darkness sau She’s A Lady”. În Las Vegas, la studiourile Paramount, și-a întâlnit idolul, pe Elvis Presley, în timpul filmărilor pentru ‘Paradise, Hawaiian Style”. 

Au susținut nenumărate duete în Las Vegas, până la moartea lui Elvis în 1977. Între timp, a devenit prieten și cu Frank Sinatra. Tom Jones a cântat cel puțin o dată pe săptămână în Las Vegas până în 2011. În 1989, Tom Jones a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles. Pe 29 martie 2006 a primit cea mai impresionantă distincție pentru talentul său, fiind decorat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru serviciile aduse Coroanei Britanice prin muzică.

De-a lungul carierei, Tom Jones a editat 39 de albume de studio, 3 albume live, 16 compilații, având peste 100 de single-uri de succes. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...