„It’s Not Unusual”: Ce nu știați despre Tom Jones (VIDEO)

Sir Thomas Jones Woodward, cunoscut sub numele Tom Jones, s-a născut la 7 iunie 1940, în Pontypridd, Țara Galilor. În martie 1957, Tom Jones s-a căsătorit cu prietena sa din liceu, Melinda Trenchard, iar când cei doi aveau doar 17 ani vine pe lume singurul lor copil, Mark Woodward.

În 1963, Tom Jones devine vocalist în trupa Tommy Scott and the Senators, cu care cântă o perioadă la Young Men Club Association din localitatea Cwmtillery din Marea Britanie, potrivit bestmusic.ro.

A înregistrat în 1964 single-ul Chills and Fever”, iar următorul, ”It’s Not Unusual”, lansat în anul 1965 și scris împreună cu Les Reed, a devenit un hit internațional și a ajuns în Top Ten în Statele Unite și pe primul loc în topurile din Marea Britanie.

Cămășile pe jumătate descheiate și pantalonii strâmți au devenit marcă personală

În 1969, Tom Jones a susținut pentru prima dată un spectacol în Las Vegas, la Flamingo Hotel. Spectacolele susținute în Las Vegas și stilul său vestimentar, cămășile pe jumătate descheiate și pantalonii strâmți au devenit marca personală a lui Tom Jones.

În acelaşi an, a devenit gazda propriului show de televiziune, “This is Tom Jones”, care a fost difuzat până în 1971. În anii ’70, a lansat alte piese de succes, precum: ”Daughter Of Darkness sau She’s A Lady”. În Las Vegas, la studiourile Paramount, și-a întâlnit idolul, pe Elvis Presley, în timpul filmărilor pentru ‘Paradise, Hawaiian Style”. 

Au susținut nenumărate duete în Las Vegas, până la moartea lui Elvis în 1977. Între timp, a devenit prieten și cu Frank Sinatra. Tom Jones a cântat cel puțin o dată pe săptămână în Las Vegas până în 2011. În 1989, Tom Jones a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles. Pe 29 martie 2006 a primit cea mai impresionantă distincție pentru talentul său, fiind decorat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru serviciile aduse Coroanei Britanice prin muzică.

De-a lungul carierei, Tom Jones a editat 39 de albume de studio, 3 albume live, 16 compilații, având peste 100 de single-uri de succes. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...