Iubirea nu moare nici pe pandemie: Cântec-manifest al celor de la Voltaj (VIDEO)

Publicat: 25 feb. 2021, 21:30, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Iubirea nu moare nici pe pandemie: Cântec-manifest al celor de la Voltaj (VIDEO)

Trupa Voltaj sărbătorește dragostea și speranța prin lansarea videoclipului „Doar pentru ea”. Un single despre care Călin Goia vobește cu mult drag.

Compus de către Voltaj, single-ul este o declarație de iubire sinceră „doar pentru ea”. Când iubirea își face apariția, totul se transformă și fiecare moment petrecut împreună este unic, iar clipul redă prin imagini esența acestei povești a doi îndrăgostiți ce se privesc cu aceeași iubire ca în prima zi.

Piesa «Doar pentru ea» e o declarație sinceră de dragoste, o piesă inspirată de jumătățile noastre, în momente în care eram departe de ele. După căutări îndelungate, credem că am găsit scenariul și regizorul care să poată surprinde în imagini ce am dorit noi să transmitem prin muzică.

Suntem foarte încântați de ce a ieșit, Roman Burlaca, regizorul videoclipului, înțelegând foarte bine ce ne-am dorit. Sperăm să ajungă emoția muzicii și a imaginilor la sufletul tuturor celor care vor vedea acest videoclip”, mărturisește Călin Goia.

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.