Iubitorii Daciei Duster dezamăgiți de noile modele: „Ce SUV e ăsta în 3 pistoane?”

Publicat: 30 apr. 2024, 07:02, de Vlad Stefan Orjan, în Auto , ? cititori
Exclusiv
Iubitorii Daciei Duster dezamăgiți de noile modele:

După ce clienții mărcii Dacia au fost nevoiți să îndure experiențe neplăcute, printre care așteptarea îndelungată de peste jumătate de an pentru o simplă reparație și lipsa unui far la reprezentanță, o nouă undă de nemulțumiri se ridică împotriva companiei.

După ce au așteptat mai bine de 5 luni pentru o reparație simplă într-o reprezentanță Dacia, iubitorii mărcii Duster sunt acum profund dezamăgiți de noile modele care au apărut pe piață. Recentul material publicat despre ultimele modele Duster a stârnit un val de critici din partea comunității de fani, care consideră că noile mașini sunt mult mai slabe decât predecesoarele lor, indiferent dacă sunt echipate cu motor pe benzină sau motorină.

Motor în 3 pistoane? Ăsta e SUV?

DACIADUSTER

Cu un motor în 3 pistoane și prețuri care depășesc 25.000 de euro, mulți dintre acești entuziaști se întreabă cum poate fi numită o astfel de mașină un SUV. „Este o nereușită totală și va fi un dezastru la vânzări”, susțin unii dintre aceștia.

Îngrijorările privind calitatea și prețul ridicat al noilor modele Duster sunt amplificate de experiențele personale ale clienților. În contextul în care există astfel de nemulțumiri, unii dintre acești fani ai mărcii Dacia Duster solicită chiar reintroducerea în producție a modelelor mai vechi, considerate mai fiabile și mai accesibile.

„O mașină mult mai slabă decât modelele precedente, atât pe benzină, cât și pe motorină. Este o nereușită totală și va fi un dezastru la vânzări. Reintroduceți în producție vechile modele”, susține unul dintre fanii mărcii Dacia Duster.

Cu toate acestea, rămâne de văzut cum va reacționa producătorul la aceste critici și dacă va lua măsuri pentru a răspunde preocupărilor și a restabili încrederea clienților în marca Dacia Duster.

Să sperăm că noul model Dacia Bigster nu va depăși pragul de 30.000 de euro și va fi perceput ca o opțiune mai accesibilă și mai fiabilă.