Iulia Timoșenko, despre situația critică din Ucraina

Ucraina nu poate fi salvată în condițiile date și mai rău, organizațiile internaționale nu au reușit să ajute această țară. Am întâlnit-o și noi pe Iulia Timoșenko la un eveniment din Capitală.

Ucraina este mai mult ca oricând într-o situație fără ieșire, iar Vladimir Putin nu are limite. Într-o discuție cu Iulia Timoșenko am reușit să aflăm părerea sa despre situația actuală din Ucraina. Am fi vrut să prelungim aceast interviu, însă, fostul premier a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Iulia Timoșenko: Încă de la începutul războiului, România a fost alături de Ucraina şi a dat şi ce este vizibil. Astăzi avem 100.000 de ucraineni care au România ca a două casă. Şi vrem să vă mulţumim tuturor românilor care au oferit acest ajutor.

R.L: Cum credeți că se va sfârși acest război, se va ajunge la un compromis?

Citește continuarea pe romanialibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...