Iulian Iancu, la un pas de șefia ANRE

Printr-o șmecherie parlamentară, un fost deputat PSD poate ajunge la șefia uneia dintre cele mai importante instituții din România.

Parlamentarii au avut ieri în față doar CV-ul candidatului pentru șefia Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), fostul deputat PSD Iulian Iancu, fiind practic într-o situație similară cu cea a lui Alexandru Stănescu, cel care a demisionat între timp.

Numai că, între timp, parlamentarii au modificat legea și acum au putut vota fară prezența efectivă a candidatului. Cei de la USR au contestat această procedură și au cerut audierea lui Iulian Iancu, înainte de a vota, dar propunerea a fost respinsă de parlamentarii din coaliția majoritară.

Astfel, Iulian Iancu a trecut de votul comisiilor de specialitate cu 27 de voturi pentru și 6 împotrivă. El mai trebuie să treacă de votul din plen, iar ulterior va fi instalat în funcţia de membru în Comitetul de Reglementare al ANRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...