Jaful de la CSM București merge în continuare perfect. Nicușor Dan, pas cu pas, pe urmele Gabrielei Firea

Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, continuă ”opera” Gabrielei Firea de tocare anuală de către CSM București a circa 15 milioane de euro din bani publici, fără să dea socoteală.

USR și PNL, giranții și susținătorii lui Nicușor Dan de la CSM București

PUTEREA a solicitat anul trecut și anul acesta de mai multe ori, în baza Legii nr.544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, primarului general Nicușor Dan să ofere informații despre anumite cheltuieli efectuate din banii bucureștenilor de către CSM București, în special de echipa de handbal feminin.

Dar, de fiecare dată, edilul Capitalei a refuzat să răspundă la solicitare, chiar dacă i-am făcut și plângere administrativă. De ce? Pentru că fiind susținut de consilierii generali de la PNL și USR,  Nicușor Dan se crede mai presus de lege, adică îl doare în cot de cum se toacă banii bucureștenilor. Practic, marea secretizare de la CSM București vizează banii cheltuiți de echipa feminină de handbal unde se plătesc cele mai mari salarii din lume pentru jucătoare, majoritatea din străinătate, iar performanțele sunt tot slabe de la an la an.

Dar cu toate acestea, antrenorul Adrian Vasile ”Picioruș” a rămas selecționerul CSM București unde este remunerat cu 10.000 de euro pe lună că deh mama e USR și USR cu PNL, mare iubire la PMB și CGMB!. De fapt, la CSM a devenit o modă ca jucătoarele să se schimbe precum ciorapii, dar să fie remunerate regește, iar Nicușor Dan este doar o marionetă a celor impuși de el în Consiliul de Administrare de la CSM București. Astfel, el continuă să toace banii publici la CSM București fără să dea socoteală așa cum a fost pe vremea Gabrielei Firea.

Întrebările PUTEREA la care Nicușor Dan refuză să răspundă de aproape doi ani:

1.Câte dintre componentele echipei feminine de handbal a CSM București au asigurare de risc sportiv și asigurare medicală, la ce companie sunt încheiate aceste asigurări și care sunt costurile totale?

2.Care este cuantumul total al sumei achitate de CSM București pentru legitimarea fiecărei jucătoare transferate în perioada 01.01.2020- 20.02.2022, de la structuri sportive din România și cât s-a achitat pentru legitimarea fiecărei jucătoare transferate din străinătate (taxă de legitimare achitată către Federația Română de Handbal) la secția de handbal feminin de la CSM București și care sunt aceste jucătoare?

3. Care este suma alocată lunar de către CSM București pentru remunerarea lunară a jucătoarelor de la echipa de handbal feminin senioare a CSM București?

4. Care este suma alocată lunar de către CSM București pentru remunerarea lunară a stafului tehnic de la echipa de handbal feminin senioare a CSM București?

5.Cine sunt membrii Consiliului de Administrare de la CSM București, pe cine reprezintă și cine a făcut desemnarea fiecărui membru din Consiliul de Administrare de la CSM București?

6. Care este suma pe care CSM București a achitat-o în 2020 și 2021 pentru închirierea fiecărei baze sportive la jocurile oficiale interne și internaționale (sală, teren de joc, etc) destinată seniorilor/senioarelor, juniorilor/junioarelor și care sunt acele locații?

7. Care este suma lunară netă cheltuită în 2020 și 2021 pentru cazarea sportivilor (seniori și senioare), dar și a antrenorilor și oficialilor de la CSM București?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole