Jandarmi, surprinși în timp ce zgârie intenționat un autoturism parcat pe avarii

Publicat: 23 feb. 2023, 10:48, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Jandarmi, surprinși în timp ce zgârie intenționat un autoturism parcat pe avarii
Sursă foto: b1tv.ro

Un echipaj de jandarmi a fost surprins în timp ce zgârâia intenționat un autoturism parcat pe avarii. Incidentul a avut loc marți, în București, pe șoseaua Cotroceni.

Șoferul relatează că a parcat neregulamentar autoturismul pentru a rezolva o problemă apărută în ultimul moment. Marea i-a fost, însă, surpriza când și-a găsit mașina zgârâiată. De vină ar fi chiar un echipaj de jandarmi, care i-ar fi zgâriat autoturismul parcat.

În urma verificării imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, acesta a constatat că vinovați pentru vandalism sunt chiar oamenii legii. În imagini se poate vedea cum un jandarm zgârie autoturismul intenționat cu un obiect contondent.

„Am avut o urgență. Am lăsat mașina, într-adevăr, în mijlocul drumului pe avarii, aveam și numărul de telefon pe parbriz, la vedere. Am intrat unde aveam treabă la bancă. Când am ieșit de acolo am constatat că mașina era zgâriată.

Uitându-mă în jur am văzut că nu sunt camere de luat vederi la bancă. Până la urmă mi-am adus aminte că în zonă locuiește un prieten și l-am întrebat dacă are o cameră în zona respectivă. A scos camera și am observat de fapt cine era vinovatul”, a declarat persoana păgubită pentru B1TV.

Șoferul recunoaște că a parcat neregulamentar și susține că faptele jandarmilor sunt revoltătoare.

„Nu mă așteptam ca Jandarmeria Română să facă acte de vandalism. Mă așteptam ca Jandarmeria să te protejeze. Cred că cel mai normal era ca în cazul în care constata că am făcut ceva greșit să anunțe Poliția Română, să cheme Poliția Rutieră, să mă amendeze. Dar sub nicio formă să îmi distrugi bunul ca jandarm”., a mai declarat persoana pentru sursa citată.

Propietarul autoturismului a depus, ulterior plângere la poliție.

„În ce țară trăim, pentru ce plătim pensii speciale, pentru ce plătim sporuri de risc. Care era riscul jandarmului, să îl prin nu? Ce treabă avea acolo jandarmii, ce fac ei toată ziua, cu asta se ocupă? Cei care îl însoțeau, sunt curios dacă au trecut în raport ce s-a întâmplat sau nu. Asta înseamnă că poate să facă orice un jandarm și nimeni nu află pentru că sunt protejați”.