Jandarmii care au ordonat represaliile din 10 august, puşi din nou sub urmărire penală

Şefii Jandarmeriei care au ordonat violenţele împotriva manifestanţilor paşnici din 10 august 2018 au fost puşi din nou sub urmărire penală, anunță Declic.

„Şefii Jandarmeriei care au ordonat violenţele împotriva manifestanţilor paşnici din 10 august 2018 au fost puşi din nou sub urmărire penală. Ancheta în dosarul 10 august a fost reluată acum de către Secţia Militară a Parchetului General, după ce unul dintre protestatari, Ioan Crăciuneanu, susţinut de Comunitatea Declic, a obţinut în instanţă redeschiderea dosarului închis iniţial de DIICOT. Foştii şefi ai Jandarmeriei, Laurenţiu Valentin Cazan, Mihai Dan Chirică, Sebastian Gheorghe Cucoş şi Ionuţ Cătălin Sindile, au fost deja citaţi la Parchet şi puşi sub urmărire penală pentru intervenţia ilegală şi abuzivă din 10 august 2018, când sute de protestatari paşnici au fost bătuţi şi gazaţi”, anunţă, vineri, Declic.

Potrivit sursei citate, procurorii militari le-au adus la cunoştinţă oficial acuzaţiile de abuz în serviciu, participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată, participaţie improprie la fals şi la uz de fals.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...