Jean-Paul Belmondo, escrocat de ultima iubită. Ce s-a ales de copiii legendarului star

Actor, cascador și producător, Jean Paul Belmondo a fost unul dintre cei mai talentați artiști francezi. Deși nu a fost un bărbat frumos, a avut o charismă care l-a făcut să joace roluri de macho, pe ecran și în viață, iar femeile l-au adorat.

Jean-Paul Belmondo a murit astăzi, la vârsta de 88 de ani, în locuința sa din Paris. A avut o viață personală agitată, cu trei căsătorii, din care au rezultat patru copii.

În 1952, Belmondo s-a căsătorit cu dansatoarea Elodie Constantin, cu care a avut trei copii: Patricia (născută în 1958 şi decedată în 1994), Florence (1960) şi Paul (1963). Jean-Paul şi Élodie au divorţat în 1968.

După 14 ani, starul francez se îndrăgostește de dansatoarea Nathalie Tardivel, cu care a avut o relație de 26 de ani, dintre care doar șase ani au fost căsătoriți. Cei doi s-au despărţit oficial în 2008 și au o fiică, Stella Eva Angelina Belmondo, în vârstă de 18 ani. În 2001, actorul a suferit un accident vascular care i-a provocat o paralizie parţială.

În 2008, Jean Paul Belmondo se îndrăgostește de Barbara Gandolfi, fost model Playboy și concurentă la titlul de Miss Belgia. Relația durează patru ani, timp în care Barbara, împreună cu fostul ei soț, îl escrochează pe Belmondo de circa 200.000 de euro. Femeia a fost găsită vinovată, dar achitată la sfârșitul anului 2018.

Cu ce se ocupă copiii lui Jean Paul Belmondo

Două dintre fiice i-au călcat pe urme actorului, în cariera artistică. Patricia Belmondo, născută în 1954, când tatăl ei avea doar 21 de ani, a fost scenaristă. A murit la 40 de ani, în apartamentul ei, care fusese cuprins de flăcări.

Florence Belmondo, cel de-al doilea copil, este actriță și este stabilită în Statele Unite. Are trei copii la rândul ei:Annabelle, Nicholas și Christopher. Relația cu tatăl său nu a fost una apropiată.

Paul Belmondo a fost pilot francez de Formula 1 și a evoluat în Campionatul Mondial în 1992 și 1994. Are trei copii – Victor, Alessandro și Giacomo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...