Jim Carrey renunță la actorie. Motivul pentru care a luat decizia

Jim Carrey a anunțat că renunță la actorie și că revine doar pentru un alt proiect care este „foarte important pentru ca oamenii să-l vadă”.

Jim Carrey a declarat că se retrage din lumea actoriei și a comediei, cu excepția cazului în care Dolly Parton sună. „Mă retrag. Vorbesc destul de serios”, a spus el într-un interviu pentru Kit Hoover de la Hollywood Life, joi, 31 martie.

Actorul de 60 de ani nu a spus însă că ușa este închisă definitiv pentru alte proiecte, explicând că el ar lua în considerare un scenariu care era „important pentru oameni să vadă”: inclusiv un film biografic Dolly Parton. Anterior, cântăreața a spus că i-ar plăcea ca Jim să interpreteze partenerul ei muzical, Porter Waggoner.

„Depinde – dacă îngerii aduc un fel de scenariu scris cu cerneală de aur, care îmi spune că va fi foarte important pentru omenire, s-ar putea”, a remarcat vedeta.

„S-ar putea să continui, dar fac o pauză. Îmi place foarte mult viața mea liniștită și îmi place foarte mult să pictez și chiar îmi iubesc viața spirituală și simt că – și asta este ceva ce s-ar putea să nu auzi vreodată o altă celebritate să spună atâta timp cât există timp – am destul, am făcut destule. E suficient”, a spus el în timpul interviului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...