Dosar penal pentru secretarul Primăriei Târgu Jiu, prins băut la volan

Publicat: 18 feb. 2024, 12:53, de Andrei Ceausescu, în Dezvăluiri , ? cititori
Dosar penal pentru secretarul Primăriei Târgu Jiu, prins băut la volan

Constantin Răduțoiu se află în mijlocul unei anchete penale desfășurate de poliția din Gorj, după ce a fost prins la volan sub influența alcoolului.

Un oficial important din Primăria Târgu Jiu, Constantin Răduțoiu, se află acum în mijlocul unei anchete penale desfășurate de poliția din Gorj, după ce a fost prins la volan sub influența alcoolului. Incidentul a avut loc în timp ce acesta părăsea sediul instituției la sfârșitul programului de lucru. Alcoolemia sa a fost înregistrată la 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj, pe 13 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit pe un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Ursați, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. După ce au efectuat testele de alcool, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. În urma acestor evenimente, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Constantin Răduțoiu a recunoscut că a consumat alcool, dar susține că nu în incinta Primăriei. El a exprimat regretul pentru incident și a afirmat că va răspunde pentru faptele sale. De asemenea, presupune că cineva din cercul său de cunoștințe ar fi alertat poliția, deoarece a fost oprit imediat după ce a urcat la volan.