JO 2020: Încă nouă cazuri de infectare cu COVID-19

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au raportat alte nouă cazuri de infectare cu noul coronavirus, printre care și un sportiv, informează DPA.

Numărul total de cazuri pozitive de la Jocurile Olimpice, începând cu 1 iulie, a urcat la 67.

Luni, Comitetul olimpic ceh a confirmat că jucătorul de volei pe plajă Ondrej Perusic, 26 ani, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi a intrat în izolare la un hotel.

În afara celor 67 de cazuri pozitive identificate de organizatori, alte patru au fost raportate de prefecturile japoneze. Totuşi, autorităţile locale nu sunt obligate să raporteze dacă testele pozitive sunt legate de Jocurile Olimpice.

Organizatorii japonezi au anunţat duminică că trei sportivi au fost testaţi pozitiv, dintre care doi erau fotbalişti ai Africii de Sud, echipă cazată în Satul Olimpic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...