Jocuri de culise incredibile „țesute” de ministrul UDMR al Mediului la Romsilva

Aranjamentele regizate în ultimele zile la Regia Națională a Pădurilor-Romsilva cu binecuvântarea ministrului UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos demonstrează că regia a fost luată pe persoană de anumite persoane din conducerea acestei instituții și a ministerului.

Scenariu cu bătaie lungă

Pentru că ministerul condus de Tanczos Barna nu a fost în stare, sau nu s-a dorit, să organizeze procedura legală conform OUG 109/2011 pentru desemnarea celor șapte administratori ai Romsilva s-a recurs la metoda clasică patentată la multe societăți și companii din România, adică mandate interimare de patru luni, plus două luni și tot așa se prelungesc până la calendele grecești.

Însă, ca scenariul să fie complet, cei șapte membrii ai bordului administrativ în frunte cu președintele Adrian Dănuț Apostol, garantat de PNL Brașov și de UDMR, au decis să prelungească actualul director general Teodor Țigan până la sfârșitul lunii martie 2022. De ce?

Totul pentru Răduță

Pentru ca actualul director general adjunct al RNP, Cezar Răduță, dorit de anul viitor la șefia Romsilva, să obțină gradul profesional care să îi permită să fie impus la conducerea acestei regii.

De fapt, tot acest scenariu este făcut cu girul unui controversat om de afaceri, al cărui nume pentru moment nu îl vom face public, care este prieten la cataramă cu Cezar Răduță și Teodor Țigan.

Dar nu trebuie omis faptul că Cezar Răduță a fost trimis recent în judecată de către DNA pentru mită și abuz în serviciu. Așadar, ministrul Tancoz Barna a binecuvântat acest plan și drept dovadă că este implicat în acest scenariu este faptul că de mai bine de o lună de zile refuză să precizeze pentru PUTEREA ce măsuri a dispus după trimiterea în judecată a lui Cezar Răduță care este în continuare bine mersi director general adjunct al Romsilva.  

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole