Trei judecătorii și toți grefierii instanței, infectați: Judecătoria Blaj se închide până luni!

Judecătoria Blaj își restrânge activitatea după ce aproape tot personalul a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Unul din cei trei judecători și toți grefierii instanței sunt infectați cu noul coronavirus.

Focar de COVID-19 la Judecătoria Blaj, unde aproape tot personalul a fost testat pozitiv, fiind imposibilă desfășurarea activității de judecată care a fost restrânsă până luni, inclusiv. Colegiul de conducere al Curții de Apel Alba Iulia a hotărât restrângerea activității Judecătoriei Blaj, până în data de 24 ianuarie inclusiv, în urma focarului de COVID-19 care a izbucnit în rândul personalului ce a fost afectat aproape în totalitate.

Astfel, în urma testărilor PCR toți cei 8 grefieri ai judecătoriei au primit rezultate pozitive, la fel și unul din cei trei judecători aflați în activitate. Până în data de 24 ianuarie, la Judecătoria Blaj nu sunt programate ședințe de judecată a cauzelor în materie civilă, nici ședințe de judecată a cauzelor în materie penală. În plus, ziua de luni este liberă și pentru ei, potrivit Radio Europa FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...