Județul Timiș se luptă cu 27 de focare Covid-19 active: sunt infectate peste 800 de persoane

Județul Timiș se confruntă cu 27 de focare active, cele mai recente fiind depistate la o grădiniță private de lângă Timișoara și la Fabrica AEM. În cele 27 de focare sunt infectate 840 de persoane.

Conform Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost depistate două focare, unul la o grădiniță privată din comuna Moșnița Nouă de lângă Timișoara, respectiv la fabrica AEM din Timişoara, şi s-a stins un focar de la Centrul pentru Persoane Vârstnice Buziaş.

Totodată, mai sunt trei focare active cu peste 100 de cazuri active: Penitenciarul Timişoara – 164 cazuri confirmate, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 159 cazuri confirmate şi Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică nr. 1 Lugoj – 111 cazuri confirmate.

Mai sunt focare active la: Spitalul de Psihiatrie Jebel, Centrul de plasament pentru copii cu dizabilitati Recaş, Cămin de îngrijire pentru persoane vârstnice Bacova, Centru pentru persoane cu handicap Ciacova, Cămin pentru persoane vârstnice Jimbolia, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii Lugoj, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Ciacova, Centrul de Plasament Gpvojdia, Club Sportiv Municipal Lugoj, ISU Banat, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, Primăria Lugoj, Garda de Mediu Timiş, Cămin pentru persoane vârstnice Inocenţiu Klein Timişoara, Cămin pentru persoane vârstnice Lenauheim,  Club Sportiv Universitar de Volei Timişoara, Club de Fotbal Ripensia Timişoara, Grădiniţa privată Lumea Piticilor Moşniţa Nouă, Fabrica AEM Timişoara şi mai multe firme private.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), în ultimele 24 de ore au fost confirmate 244 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 în județul Timiș și 5 decese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...