Aproape o jumătate de tonă de materiale pirotehnice, descoperite de polițiștii din Giurgiu în urma unei percheziții

450 de kilograme de materiale pirotehnice au fost descoperite, vineri, de poliţiştii giurgiuveni în maşina şi la locuinţa unui bărbat din comuna Vidra (jud. Ilfov), în urma unei percheziţii domiciliare desfăşurată sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

“Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în comuna Vidra, judeţul Ilfov, într-un dosar care vizează infracţiunea de orice operaţiune cu articole pirotehnice efectuate fără drept. În urma percheziţiei, într-un autovehicul şi în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Vidra, judeţul Ilfov a fost descoperită cantitatea de 450 de kilograme de articole pirotehnice”, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Giurgiu.

Cantitatea descoperită a fost indisponibilizată de către poliţiştii giurgiuveni, în vederea continuării cercetărilor în dosarul care vizează infracţiunea privind efectuarea oricărei operaţiuni cu articole pirotehnice efectuată fără drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...