Jurnalist de la Gazeta Sporturilor dat dispărut! Cine este Daniel Scorpie

Daniel Scorpie, jurnalist de la Gazeta Sporturilor. a fost dat dispărut. Gazeta Sporturilor cere ajutor oricui are detalii despre acesta.

Jurnalistul sportiv ar fi dispărut marți după-amiază din București, zona Bd. Uverturii, cartier Militari. Bărbatul poate manifesta pierderi de memorie.

Cine îl vede e rugat să anunțe la cea mai apropiată secție de poliție sau la 112.

Jurnalistul Theodor Jumătate de la GSP scrie despre colegul său că „a plecat marți după-amiază, în jurul orei 16:30, din zona Uverturii. Presupunem că a mers pe strada Dezrobirii spre stația de metrou Gorjului. Urma să ia metroul spre Unirii și de la Unirii spre Pipera. Orice informație poate fi foarte importantă. La 112 sau aici, oriunde”.

Jurnalist de la Gazeta Sporturilor dat dispărut: Cine este Daniel Scorpie

Daniel Scorpie este jurnalist sportiv la Gazeta Sporturilor. Potrivit descrierii sale de pe site-ul publicației unde lucra, acesta „trebuia să fie inginer de Politehnică, atras de electronică și cercetare, dar Revoluția și pasiunea ascunsă pentru fotbal i-au deviat drumul în carieră”.

Daniel Scorpie a intrat în presa sportivă în 1993, mai întâi la Pronostic Sportiv, apoi la Fotbal Plus. Au urmat Sport XXI, Sport Magazin, Ziarul Financiar, Pro Sport. A trecut prin toate etapele meseriei, tehnoredactare, corectură, reporter de teren și pe alte sporturi. În prezent scrie la Gazetă despre fotbal internațional, dar a relatat timp de 3-4 ani și meciuri din Liga 1.

Are o vastă experiență în TV. Comentează meciuri din Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Premier și alte campionate de top. Din 2007 la Boom TV, Telesport, Sport Klub și Digisport, peste 2.000 de jocuri în portofoliu. Invitat la emisiunile de analiză „Fotbal European” la Digisport. Specialist pe Serie A, pe care o mănâncă pe pâine de trei decenii, potrivit GSP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...