Keanu Reeves și-a schimbat radical look-ul pentru Matrix 4 (foto)

Marele actor Keanu Reeves a împlinit pe 2 septembrie 56 de ani. Starul se află la Berlin, acolo unde filmează în prezent la Matrix 4, producție care ar urma să fie lansată în luna decembrie anul viitor în Statele Unite ale Americii. Pentru interpretarea personajului Neo, actorul și-a schimbat radical look-ul.

Imaginile au fost făcute pe străzile din Berlin, oraș unde Keanu filmează de zor la Matrix 4. La filmări este adus de Alexandra Grant (47 de ani), iubita îndrăgitului actor canadian.

Filmările pentru ultima parte din The Matrix au început în luna ianuarie a anului în curs, însă acestea au fost oprite din cauza pandemiei de coronavirus.

The Matrix a fost lansat pe 31 martie 1999. Filmul a avut un buget de $63 milioane, iar încasările au însumat $465.3 milioane. Au urmat în 2003 două noi părți ale filmului: Matrix Reloaded (premiera pe 7 mai și încasări de $742 milioane) și Matrix Revolutions (premiera pe 27 octombrie și încasări de $427 milioane), conform Hotnews.ro.

Roluri principale în primele trei părți: Keanu Reeves, Laurence Fishburne și Carrie-Anne Moss.

The Matrix 4 este programat să fie lansat pe 22 decembrie 2021 în SUA. Față de seriile precendente, singurul actor principal care nu va mai apărea în noua producție este Laurence Fishburne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...