Kiev: bombe, oameni răniți, dărâmături

Bombardamentele, cum spuneam și în altă știre, se întorc în capitala Ucrainei. Rușii consideră din nou că trebuie să lovească, la propriu, Kievul.

Numai în dimineața de duminică, după cum a scris pe Telegram parlamentarul ucrainean Oleksiy Honcharenko, au fost 14 rachete care au căzut peste capitală. Unele dintre ele, conform consilierului Ministerului de Interne, Anton Gerashchenko, au fost interceptate de apărarea ucraineană.

Dar a fost lovit un complex rezidențial din districtul Shevchenkivskyi și au fost scoși oameni de sub dărâmături. Câțiva, în stare gravă, sunt în prezent spitalizați. Potrivit primarului Kievului, Vitali Klitschko, încă mai erau persoane blocate de moloz într-o clădire cu nouă etaje lovită de o rachetă rusă.

Locuitorii din zonele capitalei ucrainene lovite de atacul rusesc cu rachete în zori au fost evacuați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Ce discuții poartă un șef din poliție cu interlopii! DGA și...

Șoc în instituția poliției din Buzău, odată cu dezvăluirile făcute publice de Ziarul Puterea privind presupusa implicare a șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)...