Kim Kardashian a divorţat oficial de Kanye West. Care au fot motivele despărțirii

Kim Kardashian a devenit oficial singură, miercuri, după ce un judecător din Los Angeles a pronunţat divorţul său de Kanye West, cu care vedeta s-a căsătorit în 2014.

Vedeta de reality-show Kim Kardashian s-a prezentat în faţa instanţei prin internet, însă Kanye West a fost reprezentat de avocatul său, care nu a obiectat faţă de desfacerea căsătoriei, informează AFP.

Rapperul, care şi-a schimbat oficial numele în „Ye”, s-a opus acestei despărţiri şi i-a cerut în mai multe rânduri lui Kim Kardashian, pe reţelele sociale, să se împace.

Kim Kardashian a solicitat divorţul anul trecut, după luni de zvonuri apărute în presă cu privire la problemele sale conjugale şi tulburările de sănătate mintală ale rapperului.

„Îmi doresc foarte mult să divorţez”, a scris Kim Kardashian într-o declaraţie depusă la tribunal săptămâna trecută. „I-am cerut lui Kanye să ţină divorţul nostru privat, dar nu a făcut-o”, a adăugat vedeta în vârstă de 41 de ani.

„Cred că, dacă instanţa ne pune capăt căsătoriei, acest lucru îl va ajuta pe Kanye să accepte că relaţia noastră conjugală s-a încheiat şi să mergem mai departe”, astfel încât să ne putem „creşte copiii în mod paşnic”, se mai arată în declaraţie.

Kim Kardashian și Kanye West au patru copii

Cuplul are patru copii: două fete, North şi Chicago (8, respectiv 4 ani) şi doi băieţi, Saint şi Psalm (6, respectiv 2 ani).

Cele două vedete, care au început relaţia în 2012 şi s-au căsătorit în Italia doi ani mai târziu, au devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume.

Căsătoria lor a avut însă de suferit în special din cauza izbucnirilor imprevizibile ale lui Ye, care suferă de tulburare bipolară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...