Klaus Iohannis, imunizat complet împotriva Covid-19

Președintele României Klaus Iohannis a primit, vineri, 5 februarie 2020, cea de-a doua doză de vaccin anti-coronavirus. Șeful statului a fost oficial complet imunizat împotriva acestui virus.

Doza de rapel nu a mai fost administrată în mod public. Președintele României Klaus Iohannis a primit prima doză de vaccin anti-Covid-19 în data de 15 ianuarie 2020, odată cu debutul celei de-a doua etape a campaniei de imunizare în masă a populației României. Șeful statului s-a vaccinat public cu prima doză de vaccin.

1 COMENTARIU

  1. Șeful statului a fost oficial complet imunizat împotriva acestui virus ?
    Romania nu este tărișoara curcubeului.
    Legătura înfricoșătoare dintre schimbările climatice și pandemie Covid-19. Schimbările climatice nu sunt singura problemă; pe măsură ce oamenii au distrus habitatul faunei sălbatice, devine mult mai probabil ca oamenii să intre în contact cu animale sălbatice, iar virușii pot face saltul la oameni. De asemenea, in secunda doi putem avea boli precum Virusul Chikungunya, Zika și febra galbenă care să se răspândească pe măsură ce țânțarii se mută în mai multe zone fierbinți ale României. Și un nou studiu sugerează că ar fi putut fi un factor al pandemiei actuale.
    Gândim românește la schimbările climatice și tăierile masive de masa lemnoasa din pădurile virgine ale României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...