Klaus Iohannis și-a început weekendul în pantaloni scurți, pe terenul de golf de la Pianu, în Alba

Publicat: 29 mart. 2024, 22:36, de Viorela Pitulice, în POLITICĂ , ? cititori
Klaus Iohannis și-a început weekendul în pantaloni scurți, pe terenul de golf de la Pianu, în Alba

Președintele Klaus Iohannis și-a început weekendul în pantaloni scurți, pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba, una din locațiile lui preferate pentru relaxare.

Vineri, 29 martie, în jurul amiezei, Klaus Iohannis a fost surprins pe terenul de golf de la Pianu, alături de Carmen Iohannis.

Nu este prima dată când președintele Klaus Iohannis a fost văzut la Pianu, chiar și în urmă cu două săptămâni a fost prezent pe terenul de golf de aici. Vineri, a venit din nou pentru o nouă partidă, după cum au declarat pentru ZiarulUnirea mai multe surse.

Terenul de golf ”Paul Tomiță” de la Pianu de Jos și Domeniul Schiabil Șureanu din Munții Sebeșului, ambele din județul Alba, se numără printre locațiile preferate unde președintele merge să se relaxeze.

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” a fost înființat în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care la pensie s-a retras în satul său natal Pianul de Jos.

Din 1938 până la pensionare, în 1975, Paul Tomiță a fiind profesor titular de golf la Country Club. Printre cei cu care a intrat în contact se numără Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club.