Klaus Iohannis: Spitalele sunt arhipline, medicii lucrează non-stop, nu mai sunt locuri la ATI. Vorbim de o catastrofă

Președintele Klaus Iohannis atrage atenția că România se confruntă în această perioadă cu o catastrofă. Șeful statului a transmis un mesaj, sâmbătă, prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene”, spune președintele.

Klaus Iohannis i-a îndemnat din nou pe români să se imunizeze împotriva SARS-CoV-2.

„Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru. Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”, a conchis șeful statului, în postarea sa pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Eu citesc prospectul producătorului și acesta îmi spune că este un ,,vaccin, experimental, că de-abia undeva la sfârșitul anului 2022 începutul anului 2023 v a avea un rezultat mai clar și sigur despre acesta.
    Deci eu ascult specialiști dumneata în ce calitate indemni oamenii să îl facă?
    Aștept să vedem dacă mai trăiești până atunci,cu toate că nu ești atât de prost că să te fi injectat!
    Dumnezeu să aibă milă de tine, după cum meriti! Doamne ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...