Klaus Iohnnis: Nu trebuie să intrăm în panică, trebuie să respectăm recomandările

Președintele României, Klaus Iohannis, a vorbit, vineri, despre necesitatea respectării măsurilor preventive, în ziua în care au fost înregistrate, din nou, peste 3.000 de cazuri.

„Nu trebuie să intrăm în panică, însă trebuie să fim conştienţi că ne aflăm într-o situaţie publică extrem de gravă şi dacă vrem să avem o viaţă apropiată de normalitate, trebuie să respectăm măsurile”, a spus Iohannis, după ce a efectuat o vizită la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) împreună cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, citat de Agerpres.

Iohannis a arătat că restricţiile specifice trebuie impuse acolo unde situaţia o impune.

„Am convenit cu reprezentanţii Institutului, cu domnul ministru Tătaru şi cu echipa mea să se lucreze la o metodologice care permite luarea unor decizii mai rapide, eficiente şi mai corelate cu realitatea din fiecare judeţ”, a spus Iohannis. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Laura Vicol si Valentin Raiu

Deputata Laura Vicol a falsificat avizul a cinci comisii parlamentare pentru...

Numirea ultimilor doi membri ai Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a generat un scandal uriaș în Parlament, al cărui zăngănit de cătușe s-a...