La 102 ani, veteranul de război din Buzău încă cosește iarba: Vârsta nu îl oprește din activitățile preferate

Publicat: 05 mai 2024, 21:14, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori
La 102 ani, veteranul de război din Buzău încă cosește iarba: Vârsta nu îl oprește din activitățile preferate

Vârsta de 102 ani nu este un obstacol pentru Gheorghe Baciu, un veteran de război din Buzău, care continuă să își desfășoare activitățile preferate cu aceeași pasiune și dedicare ca în tinerețe. Cu un spirit de neînfrânt și o energie admirabilă, Baciu iese aproape mereu la cosit iarba în cătunul pitoresc din Mânzălești, demonstrând că vârsta este doar o cifră.

Considerat cel mai vârstnic veteran de război din Buzău, Gheorghe Baciu a împlinit recent 102 ani, fiind un exemplu de voință și perseverență pentru comunitatea locală. În ciuda trecerii anilor, el continuă să ducă o viață simplă și activă, bucurându-se de activitățile tradiționale precum cositul și strânsul de fân.

Pasiunea pentru munca în aer liber și dragostea pentru natură îl țin pe Gheorghe Baciu în mișcare, oferindu-i un stil de viață sănătos și o stare de bine. Încă din tinerețe, el a fost cunoscut pentru forța sa fizică și pentru implicarea sa în activitățile agricole, iar acum, în ciuda vârstei înaintate, nu își permite să stea deoparte.

Veteranul de război este o sursă de inspirație pentru comunitatea din Mânzălești și pentru toți cei care îl cunosc, demonstrând că pasiunea și determinarea pot depăși orice obstacol, inclusiv vârsta înaintată.