La Cluj: Important festival de jazz, cu un picnic cum nu s-a mai văzut!

Publicat: 20 mai 2021, 20:00, de Roxana Roseti, în Cultură , ? cititori
La Cluj: Important festival de jazz, cu un picnic cum nu s-a mai văzut!

Festivalul clujean Jazz in the Park se va desfășura anul acesta între 2-5 septembrie în trei locații simultan, pentru a evita aglomerația. În afară de concerte, în cadrul festivalului vor exista mai multe activităţi, printre care și un picnic.

Unul dintre cele mai importante festivaluri europene de gen- Jazz in the park –  are loc anul acesta la început de septembrie în Parcul Etnografic, Iulius Parc şi Campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj.

Ca urmare a măsurilor de relaxare anunţate de autorităţi, festivalul nu se poate desfasura într-un singur loc, în Parcul Central din Cluj-Napoca, aşa cum s-a întâmplat timp de şapte ani.

Muzică pe viniluri și concerte relaxante

În afară de concerte, în cadrul festivalului vor exista mai multe activităţi, printre care un picnic “cum nu s-a mai văzut”, o piaţă mare de artizani, muzică pe viniluri şi concerte relaxante, evenimente pentru copii, târg de artizani, prezentări de echipamente muzicale.

În ultimii opt ani, Jazz in the Park a adus la Cluj peste 300 de concerte de jazz cu artişti de pe aproape toate continentele.