La Cluj: Important festival de jazz, cu un picnic cum nu s-a mai văzut!

Festivalul clujean Jazz in the Park se va desfășura anul acesta între 2-5 septembrie în trei locații simultan, pentru a evita aglomerația. În afară de concerte, în cadrul festivalului vor exista mai multe activităţi, printre care și un picnic.

Unul dintre cele mai importante festivaluri europene de gen- Jazz in the park –  are loc anul acesta la început de septembrie în Parcul Etnografic, Iulius Parc şi Campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj.

Ca urmare a măsurilor de relaxare anunţate de autorităţi, festivalul nu se poate desfasura într-un singur loc, în Parcul Central din Cluj-Napoca, aşa cum s-a întâmplat timp de şapte ani.

Muzică pe viniluri și concerte relaxante

În afară de concerte, în cadrul festivalului vor exista mai multe activităţi, printre care un picnic “cum nu s-a mai văzut”, o piaţă mare de artizani, muzică pe viniluri şi concerte relaxante, evenimente pentru copii, târg de artizani, prezentări de echipamente muzicale.

În ultimii opt ani, Jazz in the Park a adus la Cluj peste 300 de concerte de jazz cu artişti de pe aproape toate continentele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole