La handbal se poate, la fotbal nu. Meciul CSM Bucureşti – Rostov, amânat din cauza a două cazuri de coronavirus

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunțat astăzi că partida dintre CSM Bucureşti şi Rostov pe Don, contând pentru Liga Campionilor, a fost amânată.

Programat duminică, în Sala Sporturilor „Ioan Kunst-Ghermănescu” din București, meciul a fost amânat din cauza a două cazuri pozitive de coronavirus în lotul formaţiei ruse. Ca urmare, întreaga echipă rusă a intrat în carantină.

EHF a precizat că va colabora cu cele două cluburi pentru a găsi o nouă dată pentru disputarea meciului, cât mai curând posibil.

CSM Bucureşti a câştigat primele două partide din grupă şi era în formă înaintea meciului cu Rostov.

„Este un moment nepotrivit, suntem pe un trend foarte bun, avem mare încredere în noi, aşa că suntem trişti că nu se va juca acest meci. Am muncit mult pentru cele două victorii obţinute până acum în Liga Campionilor, mă bucur că am început astfel şi că demonstrăm pe teren multă calitate şi spirit de echipă. Echipa arată bine şi sunt foarte mulţumit de asta, raportat la perioada lungă în care nu s-a jucat handbal”, a declarat antrenorul echipei CSM, Adrian Vasile.

Doar şase componente ale lotului CSM Bucureşti vor rămâne în perioada următoare în țară, în timp ce restul vor pleca pentru pregătiri cu naţionalele de senioare sau tineret ale României sau ţărilor din care provin.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...