La un pas de tragedie! O mașină de spălat a luat foc la Spitalul de Psihiatrie Dumbrăveni

Un incendiu a izbucnit la una dintre anexele Spitalului Dumbrăveni din cauza unui scurt circuit la o mașină de spălat. Pompierii au intervenit prompt și la timp. Nu s-a impus evacuarea pacienţilor din spital, iar în urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. 

Un incendiu a izbucnit, joi, într-o anexă a Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, din cauza unui scurtcircuit la o maşină de spălat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„Un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni a intervenit joi, în jurul orei 17,00, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric la o maşină de spălat aflată într-o anexă a Spitalului Dumbrăveni”, a precizat ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit prompt, incendiul fiind lichidat în limitele găsite.

Nu s-a impus evacuarea pacienţilor din spital, iar în urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...