Laminare gene și sprâncene. Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Un machiaj complet și bine realizat trebuie să aibă grijă atât de aspectul ochilor și al buzelor, cât și de cel al genelor și al sprâncenelor. Astfel, pentru a obține o privire pătrunzătoare și un make-up de efect, genele trebuie ondulate cu ajutorul unui rimel de calitate, iar firele sprâncenelor trebuie să fie perfect așezate, nu-așa?

În cazul în care îți faci genele și sprâncenele în fiecare dimineață și simți că pierzi prea mult timp cu înfrumusețarea lor, a venit momentul să te orientezi către procesul de laminare. 

Laminare gene și sprâncene – Ce reprezintă aceasta tehnică?

„Pe de o parte, laminarea genelor ondulează semi-permanent firele de păr, iar efectul obținut rezistă între 6 și 8 săptămâni. Spre deosebire de extensiile de gene, care se realizează cu ajutorul unor inserții false pe linia pleoapelor, această procedură înfrumusețează firele pe care le ai deja. 

Această tehnică este luată deja în considerare de tot mai multe femei, deoarece oferă mult confort și un aspect natural. Cu ajutorul ei, utilizarea zilnică a rimelului nu mai este necesară, machiajul fiind gata în mult mai puțin timp.

Pe de altă parte, laminarea sprâncenelor este o procedură non-invazivă, care implică îndreptarea și ridicarea firelor de păr din zona sprâncenelor. Este o tehnică de înfrumusețare relativ nouă, care merită încercată deoarece reușește să sublinieze cele mai frumoase trăsături ale feței prin conturarea sprâncenelor”, ne-au declarat specialiștii El Studio.

În cazul laminării sprâncenelor se utilizează o soluție specială, care face firele mai flexibile și permite mutarea eficientă a acestora în direcția dorită.  

Dacă te confrunți cu sprâncene subțiri sau indisciplinate, laminarea acestora este o soluție minunată, care poate fi luată în considerare oricând. Acest tip de tratament nu este nici dureros, nici costisitor.

Motive pentru care să optezi pentru laminarea genelor și sprâncenelor

Există câteva avantaje pentru care este bine să iți îndrepți atenția către procesul de laminare al genelor și sprâncenelor.  Acestea sunt:

•          Confort – Este mult mai ușor să machiezi doar ochii și buzele, decât să te ocupi de un machiaj complet. Procedura de laminare te ajuta să obții un look minunat în doar câteva minute. Astfel, poți ajunge la întâlniri, la birou sau la un eveniment special, fară stres și griji!

•          Aspect – Aspectul genelor și sprâncenelor laminate este irezistibil! Procesul te ajută să obții un efect natural de gene și sprâncene perfect așezate. 

•          Preț – Poate fi mult mai costisitor să beneficiezi de micropigmentare, decât de  laminare. Costul acestui serviciu fiind accesibil tuturor femeilor. 

foto: sweetserenityspaclt.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...