Laura Codruța Kovesi, apariție de senzație înainte de meciul România – Belgia. Detaliul care a atras atenția tuturor

Publicat: 22 iun. 2024, 21:13, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Laura Codruța Kovesi, apariție de senzație înainte de meciul România - Belgia. Detaliul care a atras atenția tuturor
EPPO, anchetă la Iași

Cum a fost surprinsă Laura Codruța Kovesi înainte de meciul România – Belgia. Apariția fostului procuror-șef al DNA a fost una de senzație, care a impresionat pe toată lumea. Care este detaliul cu care a atras tuturor atenția și ce mesaj are pentru tricolori.

Laura Codruța Kovesi susține România la Koln

Laura Codruța Kovesi a fost surprinsă într-un moment inedit înainte de meciul România – Belgia, parte a Campionatului European EURO 2024. România a avut un început promițător în competiție, câștigând clar cu 3-0 împotriva Ucrainei, ceea ce le-a oferit o poziție favorabilă pentru calificarea în optimile de finală. În contrast, Belgia a suferit o înfrângere surprinzătoare cu 0-1 în fața Slovaciei.

Laura Codruța Kovesi, fost procuror-șef al DNA și în prezent procuror-șef al Parchetului European, a fost văzută în Koln, susținând echipa națională a României. Fotografiile publicate de Fanatik.ro o arată la hotelul Hilton, cu câteva ore înainte de meci, acompaniată de doi bodyguarzi.

Kovesi purta un fular în culorile echipei naționale, demonstrându-și astfel sprijinul pentru echipa noastră. Acest detaliu a atras atenția tuturor și a demonstrat că este o susținătoare adevărată, care a venit pregătită la meci.

Într-o declarație surprinzătoare, Kovesi a afirmat că „România câștigă indiferent de scor,” exprimându-și optimismul vizavi de meci. Consideră că tricolorii sunt deja niște campioni pentru că au ajuns până aici și nu contează câte goluri vor marca în seara aceasta.

sursa: fanatik

Echipa națională a României va întâlni în această seară selecționata Belgiei pe stadionul „RheinEnergieStadion” din Köln, în cel de-al doilea meci din Grupa E de la EURO 2024.

Străzile din Köln s-au umplut de suporteri români, care cântă și dansează cu entuziasm, pregătiți să își susțină echipa națională. Îmbrăcați în tricouri tricolore, fluturând bannere și steaguri, și echipați cu megafoane, fanii au transformat orașul într-un adevărat festival de fotbal. Atmosfera este electrizantă, iar prezența românilor se simte peste tot.

Partida de la Koln a atras peste 20.000 de suporteri români, într-un stadion cu o capacitate de 50.000 de locuri, evidențiind entuziasmul și susținerea puternică pentru echipa națională în acest turneu important.