Laurențiu Duță de la 3Sud Est a fost la un pas de moarte. De mai multe ori!

Puțină lume știe că, la vârsta de șase ani, Laurențiu Duță de la 3Sud Est a fost la un pas de moarte după ce a suferit un accident banal. Părinții artistului care a împlinit recent 47 de ani se așteptau la ce e mai rău. Însă aceasta nu a fost singura cumpănă prin care a trecut!

„Am avut şi două accidente destul de nasoale, două traumatisme  craniene, unul chiar din cauza asta. Era un bloc în construcţie, m-am urcat pe macara la vreo doi, trei metri şi am căzut.

Am avut un traumatism cranian destul de urât, după aia încă unul, am cam fost la limită după amândouă. Medicii nu-mi dădeau prea multe şanse. Părinţii mei plângeau, se pregăteau de ce era mai rău, dar până la urmă am fost salvat.”, a declarat Laurentiu Duta.

În 2019, solistul trupei 3 Sud-Est, a fost la un pas de moarte din cauza unei banale furculițe din plastic. Artistul a comandat mâncare la un hotel din Pitești, acolo unde era cazat. În timp ce mânca, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea i s-a înfipt în esofag.

Laurențiu Duță a ajuns la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat si a avut nevoie de operație, povestea artistul pe pagina sa de Facebook.

De la Spitalul de Urgență din Pitești a fost nevoit să vină la Floreasca, în București, pentru că doctorii argeșeni nu au endoscop decât în timpul zilei.

Laurențiu Duță trăgea atunci un semnal de alarmă și speră că acest tip de tacâmuri albe din plastic foarte subțire să nu mai fie comercializat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...