Leo Messi ar putea ajunge în SUA la New York City FC

Leonard Messi este pe cale să semneze cu Manchester City, parte a grupului de cluburi City Football Group, care are intenția de a-l muta pe Messi peste trei ani la New York City FC, în SUA, conform cotidianului spaniol Sport.

City Football Group este un holding deținut de Abu Dhabi Group în proporție de 78% și de minoritarii de la Silver Lake (SUA) și China Media Capital. Grupul deține mai mult cluburi de fotball, în Europa, SUA, Australia, India, Japonia, Uruguay și China, vedeta fiind Machester City din Anglia, club creditat cu cele mai multe șanse pentru a semna cu Leo Messi.

Însă jucătorul va rămâne doar trei ani la Manchester, după care va fi mutat la New York City, în SUA: Trecerea în SUA va prespunune o primă de instalare de 250 milioane euro pentru Messi, după ce va încasa un salariu de 100 milioane euro de la Manchester.

Sumele sunt valabile cu condiția ca Mesii să plece liber de contract de la Barcelona, unde are o clauză de reziliere de 700 milioane euro, dar și o condiția impusă în contract prin care are putea pleca liber.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole