Leonardo Badea, una dintre variantele PSD pentru postul de premier

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că, în cazul unei schimbări a guvernului ca urmare a moțiunii de cenzură, una dintre variantele partidului său pentru funcția de premier este Leonardo Badea.

Viceguvernatorul Băncii Naţionale a României, Leonardo Badea, „e una dintre variantele luate în calcul în acest moment şi e un om care merită să aibă această propunere”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Președintele PSD a consideră că preşedintele Iohannis „a făcut o mare greşeală” la începutul crizei sanitare nevenind cu propunerea unui guvern de uniune naţională.

Conform lui Ciolacu, „România ar fi arătat cu totul şi cu totul altfel în acest moment. (…) Nu numai PSD cu PNL, erau toate forţele politice implicate în acest efort, ar fi fost o altă comunicare mult mai coerentă şi sunt sigur că acel guvern nu s-ar fi îndepărtat de agenda românilor. A fost o greşeală majoră. Un preşedinte în acel moment trebuia să vadă interesul românilor mai presus decât interesul PNL şi această agendă doar politică a PNL”.

1 COMENTARIU

  1. Domnilor si doamnelor cum sa nu iubești asemenea personalități ca : Leonardo Badea care au câștig lunar de circa 14.600 euro ? Ce spui Tu acel roman simplu cu un un câștig minim pe economie in lei sau o pensie minima pe economie in lei ? Trăiești cu adevarat românește și ești foarte mândru de ale tale personalități PSD ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...