LEONEED IS LOVE! Nicu Alifantis va începe 2022 cu un nou album promițător

Cunoscutul interpret de muzică folk, dar și actor, poet și compozitor, Nicu Alifantis a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, noul album ALIFANTIS- DIMOV, LEONEED IS LOVE. Lansarea albumului a avut loc luni, 29 noiembrie, la Teatrul Dramaturgilor Români.

A fost un album produs într-un timp record, pentru că am realizat târziu, acum vreo două luni, că pe data de 29 noiembrie se împlinesc 10 ani de când ne-a părăsit Toca. Pentru că el este autorul moral al acest piese, trebuia să mă achit față de Toca și de Dimov”, a spus artistul.

Nicu Alifantis nu a fost singur, ci însoțit de cei care, împreună cu el, au dat culoare muzicii folk: Sorin Voinea (clape), Virgil Popescu (bass), Relu Bitulescu („dirijorul”), Răzvan Mirica (chitară).

„Pregătiți-vă!”, a exclamat Nicu Alifantis la finalul conferinței, întrebat dacă noul album va crea furori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Afacerea “CÂINELE FĂRĂ STĂPÂN” la vârful Curții de Conturi a României

Sorin Lazăr, consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi a României, este acuzat de mai mulți iubitori de animale că ar fi tras...