Letitia Wright revine pe platourile de filmare „Black Panther”

Actriţa Letitia Wright a revenit la filmările continuării „Black Panther”, după cinci luni de când s-a accidentat în timpul producţiei, informează BBC.

Wright a reluat filmările pentru „Black Panther: Wakanda Forever” după ce s-a accidentat în luna august în timpul unei cascadorii, în Boston. La acel moment a fost transmis că a suferit răni minore, însă şefii Marvel au precizat ulterior că s-a dovedit că ea şi-a fracturat umărul şi că a suferit o contuzie cu efecte secundare grave.

Filmările pentru „Black Panther II”, în care ea interpretează rolul Shuri, au fost suspendate în luna noiembrie. Un purtător de cuvânt al actriţei a declarat că ea s-a recuperat şi că producţia a fost reluată.

În continuarea filmului, personajul ei va avea un rol mai important. Regretatul Chadwick Boseman a fost protagonistul lungmetrajului de succes din 2018. Rolul nu a fost redistribuit după ce el a murit în 2020.

Letitia Wright a mai apărut în filme „Avengers” – „Infinity War” şi „Endgame” – şi în antologia „Small Axe” a lui Steve McQueen.

„Black Panther: Wakanda Forever” urmează să fie lansat în noiembrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...