Letitia Wright revine pe platourile de filmare „Black Panther”

Actriţa Letitia Wright a revenit la filmările continuării „Black Panther”, după cinci luni de când s-a accidentat în timpul producţiei, informează BBC.

Wright a reluat filmările pentru „Black Panther: Wakanda Forever” după ce s-a accidentat în luna august în timpul unei cascadorii, în Boston. La acel moment a fost transmis că a suferit răni minore, însă şefii Marvel au precizat ulterior că s-a dovedit că ea şi-a fracturat umărul şi că a suferit o contuzie cu efecte secundare grave.

Filmările pentru „Black Panther II”, în care ea interpretează rolul Shuri, au fost suspendate în luna noiembrie. Un purtător de cuvânt al actriţei a declarat că ea s-a recuperat şi că producţia a fost reluată.

În continuarea filmului, personajul ei va avea un rol mai important. Regretatul Chadwick Boseman a fost protagonistul lungmetrajului de succes din 2018. Rolul nu a fost redistribuit după ce el a murit în 2020.

Letitia Wright a mai apărut în filme „Avengers” – „Infinity War” şi „Endgame” – şi în antologia „Small Axe” a lui Steve McQueen.

„Black Panther: Wakanda Forever” urmează să fie lansat în noiembrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...