Liderii liberali au stabilit calendarul înlocuirii lui Cîțu. Ce președinți PNL îl mai susțin pe actualul lider

Președinții filialelor județene au decis calendarul prin care să fie demis actualul președinte, Florin Cîțu, precum și data noului Congres. Conform surselor din partid, doar două filiale din cele 46 îl mai susțin în prezent pe Cîțu.

Surse de la vârful conducerii PNL susțin că a fost deja stabilită data pentru organizarea Consiliului Național al PNL pentru duminică, 3 aprilie.

Totodată, a fost decisă și ziua Congresului pentru alegerea unui nou președinte: duminică, 10 aprilie.

„Singura schimbare de calendar ar fi dată de ce va face Cîțu: dacă demisionează, nu mai organizăm Consiliu Național”, au declarat surse PNL pentru puterea.ro.

Conform acestora, singurul punct pe ordinea de zi va fi alegerea unui nou președinte, cel vizat fiind actualul premier, Nicolae Ciucă.

În prezent doar trei organizații mai sunt de partea actualului președinte: filiala PNL Gorj, condusă interimar de Dumitru Leuștean, cea din Timiș, condusă de Alin Nica și cea a Sectorului 3 din Capitală, condusă de Florin Cîțu.

 

1 COMENTARIU

  1. Voturi de opoziție găsite la groapa de gunoi din România, aliații Fidesz strâng voturi în Serbia.

    https://meanwhileinbudapest.com/2022/03/31/opposition-votes-found-in-romanian-landfill-fidesz-allies-collect-votes-in-serbia/

    Voturile prin corespondență exprimate împotriva opoziției au fost găsite într-o groapă de gunoi din România. Nu este nici măcar prima fraudă electorală neplăcută din țările vecine – și mai sunt încă patru zile până la alegeri acasă.

    Cu patru zile înainte de alegeri, la domiciliu, voturile prin corespondență exprimate împotriva opoziției au fost găsite într-o groapă de gunoi din România.

    Orbán a pregătit calea pentru acest tip de fraudă electorală atunci când a înmânat peste un milion de pașapoarte maghiare etnicilor maghiari (și unor spioni ruși) din țările vecine. Apoi le-a făcut posibil să voteze prin corespondență sau prin birourile locale ale fidelilor Fidesz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...