Liderul AUR care îl acuza pe George Simion de „petreceri cu preacurvie” s-a înscris în PNL

Iulian Câcău, liderul AUR Satu Mare, ce îl acuza pe George Simion de „fariseism” și „petreceri cu preacurvie”, s-a înscris de vineri în gruparea liberală.

Într-o conferință de presă susținută alături de liderul PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, Iulian Câcău (foto stânga) a afirmat că PNL este singurul partid din Satu Mare care îşi doreşte cu adevărat că câştige Consiliul Judeţean.

„După mai bine de un an jumătate – doi de tatonare a vieţii politice, am constatat, şi lucrul acesta se poate observa fără doar şi poate, că PNL este singurul partid din judeţul Satu Mare ca îşi doreşte cu adevărat să câştige Consiliul Judeţean la următoarele alegeri şi este singurul partid de opoziţie din judeţ.

Acest lucru m-a făcut să ader la formaţiunea liberală. Sunt un om de dreapta, un om care nu puteam să merg înspre socialişti. Ţin să anunţ toţi tinerii că PNL este singurul partid politic din judeţul Satu Mare care va taxa proasta administraţie locală. Pentru anul 2024 cu siguranţă se va pregăti o echipă puternică. Toate partidele româneşti din Satu Mare ar trebui să facă front comun în jurul PNL”, a afirmat Iulian Câcău, conform jurnaldesatumare.ro.

Liderul PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, consideră un câștig intrarea tânărului Iulian Câcu în Partidul Național Liberal Satu Mare.

„Am reuşit să aduc în echipă un tânăr cu potenţial, un tânăr dedicat, un tânăr patriot, care de astăzi va face parte din echipa PNL şi, evident, cu gândul la anul 2024 când va trebui să dăm un examen în faţa sătmărenilor în administraţia locală. Consider că este un câştig din mai multe puncte de vedere. Consider că Iulian Câcău se pretează perfect pe ceea ce ne dorim noi, pe ceea ce eu promovez de câţiva ani şi îmi doresc ca în 2024 să câştigăm alegerile”, a declarat Cozma.

Criticile lui Câcău

„PA, AUR! AUR-ul nu mai are strălucirea pe care o avea odinioară! Dragi colegi, prieteni și critici, de azi NU mai sunt membru al partidului AUR, mă delimitez de tot ceea ce înseamnă acest partid, politica pe care o duce si acțiunile pe care le inițiază”, anunța pe 7 iulie, fostul președinte al organizației AUR Satu Mare. Oferea și o lungă explicație, pe Facebook:

„Am fost alături de această cauză de la început, când mulți dintre cei care probabil mă vor critica, erau pe margine și așteptau să vadă dacă acest partid atinge pragul de 5% sau nu…

Pe lângă candidaturile pe care mi le-am asumat în acest partid (nu se găseau candidați, nu credea nimeni în acest proiect), am inițiat și proteste, acțiuni la care nu de puține ori am fost săltat de autorități, am fost sancționat, dar nu am primit nici măcar un sprijin moral din partea colegilor de la București, să nu mai vorbim de faptul că nu am primit nici măcar un sprijin juridic pentru a contesta acele amenzi și abuzuri, totodată.

La ce să fie atenți angajații care sunt plătiți cu salariul minim pe țară. Beneficiile extrasalariale nu pot fi considerate o creștere a salariului

Dupa ce acest partid a ajuns partid parlamentar, au apărut fripturiștii, pe care eu NU i-am acceptat în organizația pe care o conduceam, personaje expirate politic, oameni care atât profesional, cât și personal nu au demonstrat nimic!

Aceștia făceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea și mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar și propuneri nu tocmai ortodoxe). Bineînțeles că deja ceea ce discutasem cu Simion în 2019, cu ceea ce se întâmpla în toamna lui 2021 era total diferit.

Colegii din AUR Satu Mare știu cel mai bine prin ce am trecut atât eu, cât și fiecare dintre ei, ce personaje s-au impus de la centru și ce comportament violent, totodată limbaj vulgar afișează George Simion în particular, atunci când nu faci cum vrea el (adică să accepți oamenii pe care el îi impune în organizație).

Credeam în acest proiect ca fiind altceva, dar am constatat că în toate filialele din țară existau aceleași probleme, politică NOUĂ cu oameni VECHI! În acest partid sunt încă oameni frumoși, de aceea mă abțin în a-i numi pe toți la fel ca liderul, oameni care încă cred și îi rog să se uite și în stânga, și în dreapta, până nu e prea târziu”.

Petreceri cu „preacurvie”

„Oamenii vor fapte, nu FUM! Românii sunt sătui de vorbe și scandaluri, românii au taxe de plătit și combustibili mai scumpi cu 40%, antreprenorii români sunt subjugați (am înaintat colegilor parlamentari proiecte de lege bune, poate chiar salvatoare pentru antreprenorii români, dar aveau altceva mai important de făcut)!

Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organizezi congresul partidului duminică în timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminica, când oamenii sunt chemați la rugăciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și să te numești creștin-familist e total deplasat!

De aceea, dragii mei, fiind dezamăgit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care mă așteptam măcar sa aibă cei 7 ani de acasă, am decis sa nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care îl conduce! Dumnezeu să fie cu noi cu toți!”, a transmis fostul lider AUR Satu Mare, Iulian Câcău, într-un lung mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...