Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare în dosarul de mituire a politiștilor. După ce a fost acuzată de dare de mită către o poliţistă, a făcut acord de recunoaștere cu procurorii și e dispusă să facă muncă în folosul comunității. 

Anul trecut, cântăreaţa a fost oprită în trafic de polițiști și a încercat să dea mită pentru a scăpa de penalizare. Aceasta a ales acordul de recunoaştere pentru a scăpa de puşcărie, fiind de acord sa presteze muncă în folosul comunităţii, iar magistraţii au rămas în pronunţare.

În urmă cu puţin timp, judecătorii tribunalului Bucureşti s-au pronunţat şi au condamnat-o pe Lidia Buble la un an de închisoare cu suspendare. În tot acest timp, cântăreaţa trebuie să respecte anumite reguli, printre care să facă muncă în folosul comunităţi, iar dacă nu va respecta aceste condiţii, poate ajunge după gratii.

Artista a recunoscut că a dat şpagă, însă poliţista zice că n-a luat!  Lidia Buble le-a povestit judecătorilor că poliţistii ar fi insistat să dea bani pentru a evita amenda şi un posibil dosar penal.

„Mi-au bătut în geam poliţiştii, eu stăteam la semafor, mi-a cerut bani poliţistul ca să mă lase să plec, am fost şi la telefon instigată, m-au băgat pe bancheta din spate. Am scos 900 de lei, m-am aşezat în dreapta şi mi-au făcut semn să pun banii în locul acela în care se pun paharele”, Lidia Buble.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...