Lidia Buble în lacrimi

Publicat: 14 nov. 2022, 19:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Lidia Buble în lacrimi

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram, în timp ce le vorbea fanilor ei despre Bubbly, cățelul ei, care a avut grave probleme de sănătate. Cum descrie o viață de câine. 

„În ziua în care a murit Bubbly a fost pentru prima dată când am simțit că mor. Eram în stare să iau orice fel de pastilă…”, a spus cântăreața.

„Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmulețul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș”.
Lidia Buble în lacrimi. Cum descrie o viață de câine
„Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare.

Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el”, a susținut Lidia Buble, potrivit presei.

Cățelul suferea de pancreatită, dar avea probleme și la rinichi, și la inimă. Artista a făcut tot ce a putut pentru a-l ajuta, dar eforturile au fost zadarnice.

Nu a mai avut zile

„L-am trimis de urgență la doctor cu un prieten. Când m-am dus să îl iau, doctorii mi-au zis că este deshidratat, că nu au putut să îi ia sânge, i-au făcut câteva perfuzii să îl pună pe picioare. Mi-au zis să revin următoarea zi să vadă dacă se poate lua sânge. Asta s-a și întâmplat, iar analizele au ieșit bine.

Mi l-au dat acasă. Mi se părea că se simte din ce în ce mai rău. Se transformase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce”, a mai spus Buble.